Uw vastgoed verkopen

Op dagelijkse basis zijn wij op zoek en geinteresseerd in lege of verhuurde woningen, portefeuilles vastgoed tot aan leegstaande winkels en bedrijfspanden. Achterstallig onderhoud is voor ons geen belemmering en voor situaties die afwijken van het standaard, zien wij de kansen en mogelijkheden.

In de regio is er veel vastgoed dat wat aandacht behoeft. Door juist dit vastgoed te transformeren met ons team, proberen wij het straatbeeld te verbeteren en zal er door dit vastgoed te verduurzamen en nieuw leven in te blazen, meerwaarde worden gecreeerd voor de wijk.

Graag komen wij met u in contact om kennis te maken en om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn een klein team en kunnen daardoor uiterst vertrouwelijk met uw informatie omgaan.

 

 

 

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
U kunt natuurlijk ook bellen of mailen voor meer informatie.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms