Wat we doen

JJB is op dagelijkse basis bezig met het her-ontwikkelen van verouderd vastgoed, wat bijdraagt aan het mooier maken van onze stad. Door deze woningen compleet te renoveren, waarbij er aan elk detail op het gebied van duurzaamheid en comfort wordt gedacht, realiseren wij droomhuizen welke instapklaar zijn.

Wij renoveren de woningen alsof wij er zelf zullen gaan wonen. Met een gespecialiseerd team zal er worden gekeken met welke indeling en aanpassingen het wooncomfort van de woning kan worden geoptimaliseerd. Authentieke details van de woningen worden zo veel mogelijk behouden, in combinatie met een moderne afwerking. Met oog op de toekomst, zullen de woningen worden verduurzaamd en geheel worden geisoleerd.

JJB werkt samen met vaste leveranciers waarbij de materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Hierdoor zijn wij in staat bij de verkoop een garantie af te geven.

 

 

aankoop

Aankopen

Onze stad bevat woningen met achterstallig onderhoud. Door het aankopen van deze woningen welke wat extra aandacht behoeven, worden deze door ons getransformeerd tot droomhuizen.  

 

verkoop

Verkopen

Na de turn-key renovatie zal er een regionale makelaar worden ingeschakeld om de verkoop te verzorgen. Tevens is er de mogelijkheid dat belangstellenden interesse tonen in een woning, voor het afronden van de renovatie.

home image left

Inschrijven
Blijf altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod

Meld je aan

Aankopen
Ook uw vastgoed verkopen?

kom in contact