Over JJB Vastgoed

JJB is opgericht door twee broers welke beiden sinds 2014 actief werkzaam zijn in de vastgoedsector in Den Haag. Met de opgedane ervaring in zowel de bouw als in de makelaardij, worden woningen gerenoveerd tot hoogwaardige turn-key woningen.

JJB is in en rond Den Haag actief in het her-ontwikkelen van vastgoed. Waar werd begonnen met het renoveren van bestaande woningen of appartementen, is onze expertise uitgebreid naar het transformeren van woningen, winkels en bedrijfspanden. Door deze panden te verduurzamen en nieuw leven in te blazen, wordt er meerwaarde gecreëerd voor de wijk.

JJstreeft naar het creëren van turn-key woningen, welke zorgeloos te betreden zijn. Bij het renoveren van deze luxe en duurzame woningen ligt de focus op comfort, details en afwerking. Het eigen (oude) karakter van de woning wordt gecombineerd met de luxe en het wooncomfort van deze tijd. 

 

 

Contact opnemen?

Over JJB

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms